Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://www.dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://www.dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://www.dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://www.dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Tjedan kretanja u Domu

Last Updated on Friday, 20 September 2013 12:50 Written by Dom Koprivnica Friday, 20 September 2013 12:35

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica i Klub „Mariška“ priključili su se obilježavanju Europskog tjedna kretanja pa su u ponedjeljak, 16. rujna u posjet korisnicima Doma došli polaznici grupe Zvjezdice Dječjeg vrtića Tratinčica. Svi su se okupili u vrtu Doma i zajedno vježbali na spravama postavljenim oko Doma. Tete su mališanima objasnile važnost tjelesne aktivnosti od malih nogu do zlatnih godina. U petak su korisnici Doma i „Mariške“, kao i svake godine vježbali na Zrinskom trgu kako bi potaknuli Koprivničance svih uzrasta da redovito vježbaju te tako ostanu zdravi i vitalni. Vježbama na trgu priključili su se i prolaznici željni razgibavanja.

Galerija fotografija

 

Posjet udruge umirovljenika iz Nagyatada

Last Updated on Friday, 20 September 2013 11:55 Written by Dom Koprivnica Friday, 20 September 2013 11:16

Povodom 16. obljetnice pobratimstva sa Udrugom „Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnice“ – Klub „Mariška“ u četvrtak, 19. rujna Koprivnicu je posjetila Udruga umirovljenika tvornice konzervi i konca iz Nagyatada. U Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica stigli su u jutarnjim satima, a cjelodnevno druženje započelo je obilaskom Podravke. Članovi udruge iz Mađarske, njih pedesetak, prošetali su centrom Koprivnice sa članovima Zbora umirovljenika. U popodnevnim satima u Domu imali su prilike okušati se u sportskim i društvenim igrama zajedno sa korisnicima te su, unatoč jezičnoj barijeri, proveli poslijepodne u druženju i zabavi. Zbor je u 17 sati održao i prigodni program, a prisutan je bio i zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić koji je svim prisutnima zaželio dobrodošlicu u Koprivnicu i izrazio želju da se ovakvi susreti i dalje održavaju. Inače, prije 16 godina Grad Koprivnica i Grad Nagyatadom potpisali su Povelju o prijateljstvu, suradnji i kulturnoj razmjeni između ova dva grada te Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica i Klub „Mariška“ svake godine organiziraju ovakva druženja, naizmjenično u Koprivnici i Nagyatadu.

Galerija fotografija

 

Domsko sijelo u Vinkovcima

Last Updated on Friday, 20 September 2013 11:56 Written by Dom Koprivnica Friday, 20 September 2013 10:54

19. rujna naše su korisnice sudjelovale na Literarnoj manifestaciji "Domsko sijelo" u Vinkovcima. Barbara Čolog natjecala se u kategoriji poezije, dok se Eva Fumis natjecala u kategoriji proze i za svoje djelo osvojila treće mjesto. I prošle godina naši su korisnici sudjelovali na "Domskom sijelu". Tada je u kategoriji poezije prvo mjesto osvojila naša korisnica Milica Pocza.

 

Hodočašće na Mariju Bistricu

Last Updated on Friday, 20 September 2013 06:08 Written by Dom Koprivnica Thursday, 19 September 2013 14:20

Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica i članovi Kluba za starije osobe „Mariška“ u srijedu su, 18. rujna posjetili Mariju Bistricu. Kao i svake godine, naši sugrađani u zlatnim godinama odlaze na hodočašće u to marijansko svetište u pratnji dušobrižnika Doma velečasnog Krunoslava Pačalata koji je služio misu. Na povratku u Koprivnicu posjetili su i varaždinsku katedralu u kojoj je velečasni Pačalat ispričao o povijesti te crkve, nakon čega su prošetali Varaždinom.

Galerija fotografija

 

Page 95 of 112

«StartPrev919293949596979899100NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting