Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://www.dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://www.dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://www.dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://www.dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Domsko sijelo u Vinkovcima

Last Updated on Friday, 20 September 2013 11:56 Written by Dom Koprivnica Friday, 20 September 2013 10:54

19. rujna naše su korisnice sudjelovale na Literarnoj manifestaciji "Domsko sijelo" u Vinkovcima. Barbara Čolog natjecala se u kategoriji poezije, dok se Eva Fumis natjecala u kategoriji proze i za svoje djelo osvojila treće mjesto. I prošle godina naši su korisnici sudjelovali na "Domskom sijelu". Tada je u kategoriji poezije prvo mjesto osvojila naša korisnica Milica Pocza.

 

Hodočašće na Mariju Bistricu

Last Updated on Friday, 20 September 2013 06:08 Written by Dom Koprivnica Thursday, 19 September 2013 14:20

Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica i članovi Kluba za starije osobe „Mariška“ u srijedu su, 18. rujna posjetili Mariju Bistricu. Kao i svake godine, naši sugrađani u zlatnim godinama odlaze na hodočašće u to marijansko svetište u pratnji dušobrižnika Doma velečasnog Krunoslava Pačalata koji je služio misu. Na povratku u Koprivnicu posjetili su i varaždinsku katedralu u kojoj je velečasni Pačalat ispričao o povijesti te crkve, nakon čega su prošetali Varaždinom.

Galerija fotografija

 

Vježbajmo zajedno!

Last Updated on Thursday, 19 September 2013 13:39 Written by Dom Koprivnica Thursday, 19 September 2013 13:28

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica pridružio se brojnim aktivnostima povodom obilježavanja Europskog tjedna kretanja. U ponedjeljak, 16. rujna u posjet korisnicima Doma došla je grupa Zvjezdice Dječjeg vrtića Tratinčica te su zajedno vježbali na spravama postavljenim na našem ZERP-u. Mališani su starije zabavljali pjesmama i recitacijama te su zajdeno proveli ugodno jesensko prijepodne.

Galerija fotografija

 

Maksimirske jeseni 2013.

Last Updated on Thursday, 19 September 2013 07:13 Written by Dom Koprivnica Friday, 13 September 2013 12:30

Tek što su se vratili s aktivnog odmora u Novom Vinodolskom, članice i članovi Kluba za starije osobe „Mariška“ i korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica u četvrtak, 12. rujna sudjelovali su na 10. jubilarnim Maksimirskim jesenima koje tradicionalno okupljaju velik broj korisnika domova i klubova za starije iz cijele Hrvatske. Osim što su dan proveli u druženju, okupljeni, njih čak sedamstotinjak, natjecalo se u raznim, što sportskim, što umjetničkim kategorijama. U revijalnom dijelu programa nastupila je plesna grupa Kluba „Mariška“ te korisnica Zlata Petroković sa recitacijom. Čini se da je koprivnički Dom zaslužio titulu jednog od vodećih domova za brigu o starijim osobama u Hrvatskoj, budući da su njegovi korisnici, kao i članovi „Mariški“ pomeli protivnike osvojivši najviše medalja i pehara. Tako je Slavko Nemec osvojio prvo mjesto u ribolovu, dok je u natjecanju u a capella pjevanju drugo mjesto osvojio Franjo Pobi, a treće Matilda Šimčić. U sportskim aktivnostima natjecalo se 4 ekipe iz Doma i Kluba pa je u bacanju kolutova treće mjesto i u pikadu prvo mjesto osvojila grupa sastavljena od korisnika Doma i Kluba, u kuglanju prvo mjesto ekipa iz Doma, a u ubacivanju loptice u koš drugo mjesto osvojila je ekipa Mariška. Sveukupno gledajući po svim disciplinama, prvo mjesto osvojila je ekipa Doma i Kluba. Treba još pohvaliti i Anu Vukmanić iz Doma koja je pojedinačno osvojila prvo mjesto u kuglanju i Franju Jakupanca iz Mariški za treće mjesto u pikadu. U kategoriji likovno stvaralaštvo natjecala se Marica Jalšovec. Tako su se s još jednog u nizu druženja domova za starije iz cijele Hrvatske korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica i članovi Kluba za starije osobe „Mariška“ vratili s odličnim rezultatima i medaljama oko vrata.

Galerija fotografija

 

Page 103 of 119

«StartPrev101102103104105106107108109110NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting